De waardering van www.mooiesneakers.nl bij  WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is    9.1/10    gebaseerd op 54 reviews.  

Wil je graag je sneakers ruilen of retour sturen ? Geen probleem....

 

Stuur binnen 14 dagen na levering een email naar info@mooiesneakers.nl en geef aan dat je de schoenen wilt ruilen voor een andere maat of ander model. Een andere maat of een ander model kun je vervolgens bestellen via www.mooiesneakers.nl. Zodra wij van jou jouw nieuwe ordernummer ontvangen, ontvang je van ons een retourlabel waarmee je de schoenen gratis via POSTNL kunt retourneren. 

De retourlabel print je uit en plak je op de doos, vervolgens kun je dan het pakket gratis inleveren bij een POSTNL parcelshop (zoek via de locatiewijzer een POSTNL parcelshop in de buurt). Let op ! Je ontvangt alleen een retourlabel als er ook daadwerkelijk een nieuwe bestelling is binnengekomen. Mocht de juiste maat niet meer voorradig zijn dien je een ander model te bestellen. 

 

Wil je je geld terug

Stuur binnen 14 dagen na levering een email naar info@mooiesneakers.nl en je ontvangt per email het retouradres. Na dat je jouw retourzending hebt aangemeld heb je nog 14 dagen de tijd (afkoelingsperiode) om de retourzending op eigen kosten te retourneren. Als wij het artikel op de juiste manier retour hebben ontvangen storten wij het gehele aankoopbedrag + de bezorgkosten van de schoenen zo snel mogelijk terug op je rekening. Dit duurt over het algemeen enkele werkdagen (uiterlijk binnen 14 dagen). Wij berekenen verder geen bijkomende "retourkosten".

Let op. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Mooiesneakers.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een Track & Trace code en bewaar deze goed.

 

De retour gestuurde schoenen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

-De schoenen dienen in de oorspronkelijke staat, in de originele verpakking en in een aparte doos te worden teruggestuurd (dus niet opsturen in alleen de originele doos van de schoenen).

-De schoenen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. De schoenen worden ook niet teruggenomen als ze gewassen zijn of als je zelf hebt getracht een schade te herstellen

-Graag bij de retourorder een begeleidend schrijven voegen met daarop jouw ordernummer + volledige naam

 

Voldoet je retourorder niet aan bovenstaande voorwaarden dan wordt de retourorder door ons niet geaccepteerd.